PPExport Nederlandse bloemen en planten leverancier!

PPExport is een leverancier van bloemen en planten in Nederland. Wij kopen bloemen en planten in en exporteren deze vanuit de bloemenveiling in Aalsmeer naar Scandinavië, Midden-Europa, Oost-Europa en Zuid-Europa.

Werk jij bij een tuincentra of bloemenwinkel en wil je een breder aanbod in hoogwaardige producten? PPExport biedt een uniek aanbod door ons eigen netwerk van Nederlandse kwekers.

Wij staan bekend om onze flexibiliteit en goede transport opties. Onze focus ligt op hoge klantentevredenheid dat wij bereiken door het bieden van een hoog service niveau en een breed aanbod van hoge kwaliteit bloemen en planten.

Bij ons ben je geen nummer en behandelen we elke klant hetzelfde. We go the extra mile!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Vraag een demo aan en je ontvangt van ons een mail met meer informatie!

Hoe wij het verschil maken

Door onze nauwe samenwerking met toonaangevende kwekers beschikken wij altijd over top kwaliteit planten en bloemen voor een eerlijke prijs. Door de specifieke keuzes op kleur, plantsoort en de eco-friendly fustkeuze kunnen wij constant de gewenste kwaliteit leveren. Naast de samenwerking met kwekers kopen wij dagelijks in via de klok op Aalsmeer. 

Wij werken graag aan een nauwe lange termijn relatie. Zo zorgen wij ervoor dat we een betrouwbare leverancier kunnen worden en jou kunnen helpen bij een gezonde business.

Bij ons krijg je één contactpersoon om het persoonlijke contact zo fijn mogelijk te laten verlopen. Hierdoor kunnen wij jou volledig ontzorgen. 

Transport

Wij hebben een betrouwbaar en breed netwerk van ervaren transporteurs, die beschikken over geconditioneerde vrachtwagens. Samen zorgen wij ervoor dat jouw bestelde planten en bloemen in top kwaliteit bij jou bezorgd worden. 

Door dagelijkse transport zorgen wij ervoor dat de bestelde producten zo snel mogelijk geleverd worden. Door deze snelle keten waarborgen wij de versheid van de planten en bloemen.

Neem contact op

Heb je vragen over onze diensten of wil je graag een proefaccount? Ons team staat klaar om jou te helpen.